Obalno - kraška, Piran

 • Hiša
 • Samostojna
 • 124 m2
 • 1900
 • 2015/2016
750.000 €
agent Mira Mally

Mira Mally

Vodja prodaje

T: +386 41 345 544
E: mira@malis.si

Kontaktiraj agenta

Je odlična poznavalka nepremičninskega trga in gibanja cen, saj dela kot nepremičninska posrednica na območju slovenske obale že od leta 1995. Njen moto je: ”Vsaka nepremičnina ima svojega kupca”.

  Splošno

 • Šifra: HP52
 • Tip: Hiša
 • Velikost: 124 m2
 • Velikost parcele 125 m2
 • Leto izgradnje: 1900
 • Leto adaptacije: 2015/2016

Podroben opis

HIŠA JE TRENUTNO REZERVIRANA, OGLEDI DO NADALJNEGA NISO MOŽNI. V mirnem delu Pirana obdanem z zelenjem se nahaja komplet prenovljena atraktivna mediteranska hiša  z lastnim dvoriščem , ki  nudi  visoko kvaliteto bivanja  .  Pohištvo in oprema po meri ter skrbno izbrani materiali , dodatno ustvarjajo večje ugodje  in romantičen pridih bivanja.  Prav poseben čar pa  nudi ograjeno dvorišče-vrt , ki ima urejeno odprto letno kuhinjo z veliko zelenja (oljka, palma, bogenvilia in ostalo mediteransko grmičevje)  .

Hiša  meri 124 m2 in obsega pritličje,  I.nadstropje  in  mansardo , zemljišče 125 m2.

V pritličju se nahaja dnevna soba v povezavi z kuhinjo z jedilnico , kopalnica ter stopnice ki vodijo v 1.nadstropje.  

V 1.nadstropju se nahajata prostorna spalnica in soba ter stopnišče  ki vodi v mansardo.  

Mansarda je v celoti odprt prostor čez celo etažo ima veliko svetlobe in poleg normalnih oken še dve veliki strešni okni.

Hiša je svetla in sončna in ima odprt pogled na zelenje in okoliške piranske hiše.

TEHNIČNI OPIS PRENOVE:       Hiša je bila v celoti prenovljena v l.2015/2016 : instalacija, tla, podovi, konstrukcija, fasada, streha, dvorišče itd….

-INSTALACIJA: zamenjana je bila vsa notranja instalacija (elektrika-bakelit stikala,  voda), nova kanalizacijska cev .

-STENE:  vse notranje stene so na novo narejene v dvojni-mavčni oblogi z notranjo izolacijo, vse zunanje stene so na novo ometane, narejena dodatna zunanja izolacija.

-TLA IN PODOVI:   v pritličju položena kvalitetna keramika z urejenim talnim gretjem, v 1.nadstropju in mansardi položen hrastov pod , iz hrasta so tudi stopnice.  

-STAVBNO POHIŠTVO (OKNA , VRATA),celotno stavbno pohištvo je iz masivnega hrasta in stilsko urejeno.

-DVORIŠČE – je bilo v celoti prenovljeno, narejen je bil izkop dvorišča na globino cca1 m  izvedbo dvojne drenaže okrog hiše , na novo narejena letna kuhinja z nadstreškom. V nadstrešek so vgrajeni obnovljeni starinski tramovi z beljeno strukturo.  Dvoriščna  vhodna vrata   so iz masivnega hrasta in staranega okovja.

-STREHA: zamenjana je bila komplet strešna konstrukcija z lepljenim krtačenim lesom, izvedba strešne toplotne izolacije, vzpostavitev prezračevanja strehe in montažnih električnih strešnih oken.

OGREVANJE:  električno ogrevanje z radiatorji v kombinaciji s talnim ogrevanjem v pritličju, prav tako so montirane 3 klimatske naprave (za vsako etažo ena), ki služijo za hlajenje ali dodatno ogrevanje.

Hiša se prodaja opremljena . Celotno  pohištvo je narejena iz masivnega lesa,  večina opreme je  od blagovnih  znamk višjega cenovnega razreda.

Pogoj prodajalca je , da del stroškov  v višini 2%+DDV od prodane vrednosti plača kupec .

Dodatno

Luksuz
Klima Lep razgled Dizajnersko Umetniško Zelo sončno
Priključki
Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj.
Ogrevanje
Kamin CK
Energetski razred
C

Kontaktiraj agenta

agent Mira Mally

Mira Mally

 • T: +386 41 345 544
 • M: +386 (5) 677 50 57
 • E: mira@malis.si